تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جست‌و‌جو‌های آنلاین ایرانی‌ها در سال ۱۴۰۳؛ پژواکی از بحران‌ها و آرزو‌های یک ملت مرحله دوم ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۴ از ۱۶ فروردین آغاز می‌شود+ جزئیات اشغال ۹۰ درصدی هتل‌های اطراف حرم مطهر رضوی در ایام نوروز | حدود ۱۰ درصد افزایش سفر‌ها به مشهد را خواهیم داشت ورود بیش از ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۱ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته پیش‌بینی بارش باران در برخی نقاط کشور (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) مراقب باشید؛ «آنفلوانزای معده» در کمین سلامتی درمان سرطان خون در کودکان و شانس بهبودی تا ۹۰ درصد کبد چرب؛ مهمانی خاموش که بی‌صدا پیشروی می‌کند! چگونه کودکان را به خوردن میوه علاقه‌مند کنیم؟ تعیین تکلیف نحوه فروش اینترنتی دارو در ۱۴۰۴ رانندگان مصرف غذا‌های پُرچرب و سنگین در سفر را محدود کنند پلمب ۱۳ داروخانه در بازدید‌های طرح سلامت نوروزی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) نوجوان مرگ مغزی به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۱ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قتل خانم وکیل با شلیک گلوله در ستارخان| قاتل خودکشی کرد

  • کد خبر: ۲۹۸۷۶۷
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۸
قتل خانم وکیل با شلیک گلوله در ستارخان| قاتل خودکشی کرد
خانواده یک خانم وکیل که با شلیک سه گلوله توسط همسرش به قتل رسیده بود، با مراجعه به دادگاه درخواست دریافت دیه از صندوق بیت‌المال را مطرح کردند، این در حالی است که قاتل پس از ارتکاب جنایت، با شلیک یک گلوله به زندگی خود پایان داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، عقربه‌ها ساعت ۱۴ دوشنبه پانزدهم اسفند‌ماه را نشان می‌داد که صدای شلیک‌های پی‌درپی تیراندازی از یک خانه چهارطبقه در خیابان همایونفر جنوبی سکوت محله ستارخان را در هم شکست.

همسایه‌ها که دقایقی قبل از این تیراندازی متوجه درگیری زن و مرد جوانی در ساختمان شده بودند، خیلی زود به پارکینگ رفتند و جسد زن جوانی را که غرق در خون بود، مشاهده کردند؛ همچنین مرد جوانی که علائم حیاتی ضعیفی داشت و سرش بر اثر شلیک گلوله زخمی شده بود در گوشه‌ای از پارکینگ افتاده بود.

با اعلام این خبر به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰، تیمی زبده از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی، راهی محل حادثه شدند و تحقیقات ابتدایی را آغاز کردند.

تیم جنایی به‌محض ورود به پارکینگ با جسد زن جوانی مواجه شدند که از ناحیه شکم و پهلو هدف دو شلیک گلوله قرار گرفته و به قتل رسیده بود؛ همچنین امدادگران اورژانس که همزمان با مأموران پلیس در محله حادثه حاضر شده بودند، مرد جوان را به بیمارستان رسول اکرم (ص) منتقل کردند، اما اقدامات درمانی فایده‌ای نداشت و او هم فوت کرد.

بررسی‌های تخصصی تیم تحقیق حکایت از آن داشت که این زن و مرد با یکدیگر همسر بودند، اما ۵ ماه جدا از هم زندگی می‌کردند و هنگامی که مقتوله به خانه بازگشته از سوی مرد جوان در پارکینگ هدف شلیک گلوله قرار گرفته است و مرد جنایتکار پس از ارتکاب قتل با سلاح کلت کمری خودکشی کرده است!

تحقیقات تکمیلی کارآگاهان مشخص کرد که دختر کوچک این زوج چندی قبل به‌دلیل اختلافات خانوادگی خودکشی کرده است که قاتل احتمالاً به همین دلیل همسرش را با بهانه‌ای نامشخص به پارکینگ خانه کشانده و با شلیک گلوله او را به قتل رسانده است.

روند تحقیقات نیز نشان داد که زن جوان وکیل بوده است و شغل قاتل پیک‌موتوری بوده است که آنها یک دختر ۳۰ ساله دارند، اما او در زمان وقوع جنایت در خانه حضور نداشته است.

دختر و مادر مقتول دیه را از بیت‌المال می‌خواهند

چند ماه پس از این ماجرا دختر جوان بار دیگر به‌همراه مادربزرگش در دادسرای جنایی تهران حاضر شد و اظهار داشت خواهان دریافت دیه مادرش است.

بعد ازاین شکایت رسیدگی به پرونده به دادگاه کیفری یک استان تهران سپرده شد.

در این جلسه دختر جوان به قضات گفت: من روزی که رضایت دادم نگفتم دیه نمی‌خواهم بلکه فقط گفتم در مورد کاری که پدرم انجام داده رضایت می‌دهم، آن هم به‌خاطر این بود که پدرم از دنیا رفته بود و من در آن روز‌ها حال و روز خوبی نداشتم و به اعمالم مسلط نبودم، اما با گذشت چند ماه از این ماجرا در زمان حاضر با مادربزرگم زندگی می‌کنم و به‌لحاظ اقتصادی به‌شدت دچار مشکلات مالی هستم هم من و هم مادربزرگم درخواست دریافت دیه از صندوق بیت‌المال را داریم.

پس از اظهارات این دختر و تأیید آن از سوی مادربزرگش قضات برای صدور رأی وارد شور شدند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->